De 5 Beste Maskinvarelommebøkene i 2023: Sikre Lagringsløsninger for Dine Digitale Eiendeler

De 5 Beste Maskinvarelommebøkene i 2023: Sikre Lagringsløsninger for Dine Digitale Eiendeler

I takt med utviklingen av kryptoverdenen blir behovet for sikre lagringsløsninger stadig mer kritisk. I 2023 er det viktigere enn noensinne å velge den rette maskinvarelommeboken for å beskytte digitale eiendeler. Denne artikkelen presenterer en oppdatert liste over de 5 beste maskinvarelommebøkene i 2023. Disse lommebøkene kombinerer nyskapende teknologi, sikkerhetsfunksjoner og brukervennlige grensesnitt for å […]

I takt med utviklingen av kryptoverdenen blir behovet for sikre lagringsløsninger stadig mer kritisk. I 2023 er det viktigere enn noensinne å velge den rette maskinvarelommeboken for å beskytte digitale eiendeler. Denne artikkelen presenterer en oppdatert liste over de 5 beste maskinvarelommebøkene i 2023. Disse lommebøkene kombinerer nyskapende teknologi, sikkerhetsfunksjoner og brukervennlige grensesnitt for å imøtekomme de varierte behovene til kryptosamfunnet.

Hva er en maskinvarelommebok?

En hardware-lommebok skiller seg ut som en fysisk enhet designet for å trygt lagre private nøkler og administrere ulike digitale eiendeler offline. I motsetning til programvarelommebøker eller børser som er sårbare for online trusler, gir hardware-lommebøker et ekstra lag med beskyttelse ved å holde sensitiv informasjon isolert fra internett. Disse kompakte enhetene, fra kortformede alternativer til stilige berøringsskjermmodeller, gir brukerne en håndgripelig og sikker måte å administrere kryptoporteføljen sin på. I neste avsnitt ser vi nærmere på de essensielle egenskapene og fordelene som definerer hardware-lommebøker og gjør dem til et uunnværlig verktøy for kryptointeresserte.

Trezor Model T

trrezor

Trezor Model T, lansert av SatoshiLabs, er en avansert hardware-lommebok som setter økt sikkerhet og omfattende kontroll over private nøkler i sentrum. Denne enheten gir brukerne muligheten til å trygt lagre og administrere et mangfold av kryptokurser. Bygget på åpen kildekode og med kompatibilitet til ulike lommebøker, fremstår Trezor Model T som en pålitelig og brukervennlig løsning for lagring og utførelse av kryptotransaksjoner. Med en berøringsskjerm, støtte for USB type-C, og et utvidet utvalg av støttede mynter sammenlignet med sin forgjenger, Trezor One, representerer dette produktet en betydelig fremskritt innen hardware-lommebok-teknologi.


FordelerUlemperUtmerkede Funksjoner
Arvede sikkerhetsfunksjonerKostnader for debet-/kredittkortStøttede mynter og tokens: Over 1000
Bekreftelse på berøringsskjermDumpet designTrykkskjerm: Ja (for sikker oppsett)
Førsteklasses sikkerhetRelativt dyrtMobiltelfonkompatibilitet: Trezor Suite-appen
Tilleggs sikkerhetsfunksjonerBegrenset støtte for kryptovaluta
Brukervennlig berøringsskjermFysisk lommebok sårbarhet
USB Type-C Støtte
Stake muligheter

Produktfunksjoner:

 1. Arvede sikkerhetsfunksjoner: Bygger videre på de robuste sikkerhetsfunksjonene til Trezor Model One for å sikre trygg oppbevaring av kryptovalutaer.
 2. Bekreftelse på berøringsskjerm: Brukere kan enkelt bekrefte og autorisere transaksjoner direkte på enhetens berøringsskjerm, noe som øker sikkerheten.
 3. Førsteklasses sikkerhet: Kjent for sin utmerkede sikkerhet, lagrer Trezor Model T private nøkler og frøfraser offline, med beskyttelse av PIN-kode og ekstra passord.
 4. Tilleggs sikkerhetsfunksjoner: Introduserer ekstra funksjoner som Universal 2nd Factor (U2F) for innlogging og tofaktorautentisering (2FA) for godkjente nettsider og tjenester.
 5. Brukervennlig berøringsskjerm: Forenkler navigasjon og bruk av enheten med et intuitivt berøringsskjermgrensesnitt.
 6. USB Type-C Støtte: Letter dataoverføring og forbedrer kompatibiliteten med moderne enheter som bruker USB Type-C-porter.
 7. Stake muligheter: Gir brukere muligheten til å stake Cardano og Tezos gjennom Trezor Suite, åpner for potensiell passiv inntekt.
 8. Støttede mynter og tokens: Støtter over 1000 kryptokurser, noe som gir en bred dekning av digitale eiendeler.
 9. Trykkskjerm: Integrert trykkskjerm for sikker oppsettprosess og enkel navigasjon.
 10. Mobiltelfonkompatibilitet: Trezor Suite-appen gir mobiltelfonkompatibilitet, slik at brukere kan administrere kryptokontoene sine enkelt fra smarttelefonen.

Ledger Nano X

ledger

Ledger Nano X, utviklet av Ledger Labs, representerer en forbedret versjon av sin forgjenger, Ledger Nano S. Denne hardware-lommeboken fungerer som en sikker oppbevaringsenhet for kryptovalutaer og tilbyr forbedrede funksjoner, en oppgradert skjerm, og et estetisk tiltalende design. Skreddersydd for å imøtekomme brukernes skiftende behov, kombinerer Ledger Nano X både praktisk og avansert funksjonalitet.


FordelerUlemperFremtredende Funksjoner
Forbedret skjermHøyere prisMynt Kapasitet: Rommer opptil 100 apper samtidig
BrukervennligUsikre forbindelses-/frakoblingsordreTilkobling: Bruker Bluetooth for sømløse forbindelser
Elegant designEndre adressevalideringOppsettvanskeligheter: Noen har rapportert problemer med oppsett av Bluetooth-tilkobling
USB-C KabelIndirekte adresserebruk OppfordringStøttede mynter: Omfattende støtte for over 1000 kryptovalutaer
Sikre operasjoner
Multi-signaturstøtte
Enhetstidsavbrudd
Kontinuerlig utvikling
Passfrase-støtte

Produktfunksjoner:

 1. Forbedret skjerm: Gir bedre synlighet og klarhet, forbedrer den generelle brukeropplevelsen.
 2. Brukervennlig: Nøye designet for både nybegynnere og erfarne brukere, slik at det er enkelt å bruke.
 3. Elegant design: Kompakt og visuelt tiltalende, fremmer bærbarhet for bruk på farten.
 4. USB-C Kabel: Muliggjør raskere dataoverføring og er kompatibel med moderne enheter.
 5. Sikre operasjoner: Krever enhetsoppkobling for alle kryptovaluta-relaterte aktiviteter for å minimere risikoen for uautorisert tilgang.
 6. Multi-signaturstøtte: Implementerer ekstra sikkerhetslag, spesielt gunstig for transaksjoner.
 7. Enhetstidsavbrudd: Låses automatisk når inaktiv, og styrker beskyttelsen mot uautorisert tilgang.
 8. Kontinuerlig utvikling: Regelmessige firmwareoppdateringer og sikkerhetsforbedringer bidrar til en forbedret brukeropplevelse.
 9. Passfrase-støtte: Introduserer et ekstra lag av beskyttelse for å sikre kryptovalutaer.
 10. Mynt Kapasitet: Rommer opptil 100 apper samtidig, gir stor fleksibilitet for å lagre ulike kryptovalutaer.
 11. Tilkobling: Bruker Bluetooth for sømløse forbindelser, noe som gir ekstra bekvemmelighet.
 12. Oppsettvanskeligheter: Noen brukere har rapportert problemer med oppsett av Bluetooth-tilkobling, og det er viktig å være oppmerksom på dette aspektet.
 13. Støttede mynter: Gir omfattende støtte for over 1000 kryptovalutaer, noe som gjør den allsidig for ulike digitale eiendeler.

Tangem

tangemwallet

Tangem Hardware Wallet presenterer seg som en kortformet, selvkontrollerende kald lommebok som introduserer en nyskapende metode for sikring og håndtering av digitale eiendeler. Dette NFC-aktiverte kortet skiller seg ut ved å muliggjøre kjøp, salg og lagring av over 6 000 kryptovalutaer, og tilbyr en sikker lagringsløsning uten behov for skjerm eller gjenopprettingsfrø. Bestående av to eller tre sikkerhetskort, hver utstyrt med en mikrobrikke for å sikre oppbevaring av kryptonykler, innfører denne lommeboken en unik tilnærming der tilgang til krypto krever NFC-verifisering mot en smarttelefon og passordinnleggelse.


FordelerUlemperMarkerte Funksjoner
Intuitiv og kjent Kortformet designRelativt ny stil av lommebokOversikt: Et fysisk kortlommebok-stil kryptocurrency-lommebok
LommevennligIkke så allsidig som tradisjonelle maskinvarelommebøkerSetning for frø: Ingen frøsetning ble oppgitt; sikkerheten er innebygd i NFC-chipen
NFC-aktivert for raske operasjonerKrever en smarttelefon uten skrivebordalternativPlattformkompatibilitet: Mobilapp tilgjengelig for iPhone (iPhone 7 eller nyere) og Android-enheter med NFC-støtte
Vann- og støvbestandig designSikkerhet: EAL 6 Plus nivå av beskyttelse; Uavhengig revisjon av fastvare og kildekode av Kudelski Security; IP68-klassifisering for motstand mot tøffe forhold; NFC-teknologi for trådløs kommunikasjon
Bytte av eiendeler: Enkel utveksling av eiendeler innenfor appen; Tilpasset token-støtte: Brukere kan legge til tilpassede tokens ved å oppgi kontraktsadresse og detaljer

Produktfunksjoner:

 1. Intuitiv og kjent Kortformet design: Brukervennlig og kjent formfaktor gjør det enkelt å håndtere.
 2. Lommevennlig: Den kompakte størrelsen gjør den enkel å bære med seg, passer praktisk inn i lomme eller lommebok.
 3. NFC-aktivert for raske operasjoner: NFC-teknologi muliggjør raske og sømløse transaksjoner, og forbedrer brukerens bekvemmelighet.
 4. Vann- og støvbestandig design: Designet for å være vanntett og støvbestandig, gir holdbarhet og beskyttelse for digitale eiendeler uten behov for batterier eller kabler.
 5. Relativt ny stil av lommebok: Som en nyere stil av maskinvarelommebok kan Tangem ha et mindre brukergrunnlag og færre tilgjengelige ressurser sammenlignet med mer etablerte lommebøker.
 6. Ikke så allsidig som tradisjonelle maskinvarelommebøker: Kan ikke tilby samme nivå av allsidighet og kompatibilitet som tradisjonelle maskinvarelommebøker.
 7. Krever en smarttelefon uten skrivebordalternativ: Funksjonalitet avhenger av en smarttelefon, og begrenser bruken for brukere uten kompatible smarttelefoner eller de som foretrekker desktop-baserte løsninger.
 8. Oversikt: Fysisk kortlommebok-stil kryptocurrency-lommebok.
 9. Setning for frø: Ingen frøsetning ble oppgitt; sikkerheten er innebygd i NFC-chipen.
 10. Plattformkompatibilitet: Mobilapp tilgjengelig for iPhone (iPhone 7 eller nyere) og Android-enheter med NFC-støtte.
 11. Sikkerhet: EAL 6 Plus nivå av beskyttelse; Uavhengig revisjon av fastvare og kildekode av Kudelski Security; IP68-klassifisering for motstand mot tøffe forhold; NFC-teknologi for trådløs kommunikasjon.
 12. Bytte av eiendeler: Enkel utveksling av eiendeler innenfor appen.
 13. Tilpasset token-støtte: Brukere kan legge til tilpassede tokens ved å oppgi kontraktsadresse og detaljer.

CoolWallet Pro

coolwallet2

CoolBitX, et taiwansk teknologiselskap, har lansert CoolWallet Pro som en neste generasjons kald lommebok-enhet, som setter nye standarder for sikker og praktisk lagring, sending og mottak av ulike kryptovalutaer. Avduket i mai 2021, representerer denne kompakte og holdbare lommeboken, med størrelse lik et vanlig kredittkort, en videreføring av suksessen til sin forgjenger, CoolWallet S. Med avanserte funksjoner, forbedret programvare og økt sikkerhet, utmerker CoolWallet Pro seg som en pålitelig løsning for kryptoforvaltning.


FordelerUlemperUtmerkede Funksjoner
Omfattende støtte for kryptovalutaIngen skrivebordsprogramvareStørrelse: Kredittkort-størrelse
App for mobile enheterWebside språkVisning: LCD-skjerm
Bluetooth-tilkoblingTilgjengelighet av billigere alternativerTilkobling: Bluetooth
Innebygde stakingverktøySikkerhetsfunksjoner: Sikker offlinelagring, Støtte for gjenoppretting av frøfraser, PIN-kode for økt sikkerhet

Produktfunksjoner:

 1. Omfattende støtte for kryptovaluta: CoolWallet Pro støtter over 12 000 kryptovalutaer på 27 blokkjeder, og gir brukerne et bredt utvalg av alternativer for lagring og administrasjon.
 2. App for mobile enheter: Lommeboken tilbyr en dedikert mobilapp, som forenkler transaksjoner og forbedrer den generelle brukeropplevelsen.
 3. Bluetooth-tilkobling: Kobler til Android- og iOS-enheter via kryptert Bluetooth, og eliminerer behovet for WiFi- eller USB-kabler.
 4. Innebygde stakingverktøy: CoolWallet Pro introduserer innebygde stakingfunksjoner for flere Proof-of-Stake (PoS) mynter, slik at brukerne kan tjene belønninger samtidig som de trygt oppbevarer sine kryptovalutaer.
 5. Ingen skrivebordsprogramvare: CoolWallet Pro har ingen skrivebordsprogramvare, noe som begrenser bruken til mobile enheter.
 6. Webside språk: Nettstedet kan inneholde dårlig formulert engelsk, potensielt påvirke brukeropplevelsen.
 7. Tilgjengelighet av billigere alternativer: Det er alternative maskinvare-lommebokalternativer med liknende funksjonalitet tilgjengelige på markedet til en lavere pris.
 8. Størrelse: Kredittkort-størrelse, gir en praktisk og bærbar formfaktor.
 9. Visning: LCD-skjerm for enkel navigasjon og visning av kritisk informasjon.
 10. Tilkobling: Bluetooth-tilkobling gir trådløs tilkobling til mobile enheter for enkel bruk og administrasjon.
 11. Sikkerhetsfunksjoner: Sikker offlinelagring, støtte for gjenoppretting av frøfraser og en PIN-kode for økt sikkerhet bidrar til å beskytte brukernes digitale eiendeler.

Ellipal Titan

ellipal2

Ellipal Titan representerer en revolusjonerende luftisolert kald lagringslommebok som setter nye standarder innen sikkerhet med sitt tamperproof-design. Denne maskinvarelommeboken er verdens første fullstendig metallforseglede enhet, og den gir enestående beskyttelse for private nøkler. Opererende uten USB-, Wi-Fi- eller Bluetooth-tilkoblinger, bruker Ellipal Titan QR-koder for sikker dataoverføring og integrerer sømløst med Ellipal-appen. Med en stor berøringsskjerm og innebygd kamera blir transaksjoner enkelt håndterbare gjennom QR-kodeskanning. Lommebokens private nøkler blir lagret utenfor nettet, isolert fra internett, og skaper dermed en høyt motstandsdyktig barriere mot potensielle hackerangrep. Designet for å være tamper-proof, vil ethvert forsøk på å bryte integriteten resultere i sletting av alle private nøkler.


FordelerUlemperFremtredende Funksjoner
Luftgapped kaldlagringBegrenset støtte for eiendelerFysiske Egenskaper: Stort berøringsskjerm, kamera for QR-kode skanning, ingen behov for eksterne adaptere, micro SD-kort for firmwareoppdateringer
QR-kode datatransmisjonHøyere prisSkjerm: 4-tommers berøringsskjerm
Manipulasjonssikker designIngen skrivebordskompatibilitetStøttede kryptokurser: Støtter ulike kryptokurser, inkludert Bitcoin, Ethereum og andre
Sømløse transaksjoner med Ellipal AppAir-gapet forbedret sikkerhet
InternettisoleringSelvutslettelsesmekanisme for motstandsdyktighet mot manipulasjon
Enkel QR-kodeavlesning for transaksjoner
Integrasjon med staking for visse kryptokurser

Produktfunksjoner:

 1. Luftgapped kaldlagring: Private nøkler er lagret i luftgapped kaldlagring, betydelig reduserende risikoen for uautorisert tilgang.
 2. QR-kode datatransmisjon: Stoler på QR-koder for sikker og praktisk datatransmisjon, sikrer en robust metode for sending og mottak av penger.
 3. Manipulasjonssikker design: Laget for å være manipulasjonssikker, gir en ekstra sikkerhetslag mot fysiske angrep.
 4. Sømløse transaksjoner med Ellipal App: Brukere kan enkelt sende og motta midler ved hjelp av Ellipal App, noe som forbedrer brukeropplevelsen og bekvemmeligheten.
 5. Internettisolering: Private nøkler blir aldri eksponert for internettet, og minimerer risikoen for nettangrep.
 6. Begrenset støtte for eiendeler: Lommeboken kan ha begrenset antall støttede eiendeler sammenlignet med andre alternativer tilgjengelige på markedet.
 7. Høyere pris: Ellipal Titan er relativt sett dyrere enn noen andre alternativer for kald lagring, noe som gjenspeiler forbedrede sikkerhetsfunksjoner og et design som er motstandsdyktig mot manipulasjon.
 8. Ingen skrivebordskompatibilitet: Lommeboken kan mangle kompatibilitet med skrivebordsplattformer, noe som begrenser bruken til mobile enheter.
 9. Fysiske Egenskaper: Innehar en stor berøringsskjerm, kamera for QR-kode skanning, ingen behov for eksterne adaptere, og et micro SD-kort for firmwareoppdateringer.
 10. Skjerm: 4-tommers berøringsskjerm gir enkel navigasjon og visning av kritisk informasjon.
 11. Støttede kryptokurser: Støtter ulike kryptokurser, inkludert Bitcoin, Ethereum og andre, og gir fleksibilitet for lagring av ulike digitale eiendeler.
 12. Tilleggsfunksjoner: Air-gapet forbedrer sikkerheten ved å holde private nøkler isolert, selvutslettelsesmekanismen gir motstandsdyktighet mot manipulasjon, enkel QR-kodeavlesning forenkler transaksjoner, og integrasjon med staking er tilgjengelig for visse kryptokurser.